Opis radne pozicije
- Priprema i nadgledanje aktivnosti vezane za pripremu hrane.
- Planiranje menija u konsultaciji sa glavnim kuvarem.
- Regrutovanje i obuka stalnog i povremenog osoblja.
- Planiranje smena za osoblje.
- Obezbeđivanje striktnog pridržavanja zdravstvenih i sigurnosnih propisa.
- Praćenje kvaliteta proizvoda i usluga.
- Vođenje finansijske i administrativne evidencije.
- Upravljanje platama i praćenje nivoa potrošnje.
- Održavanje nivoa zaliha i naručivanje novih zaliha po potrebi.
- Povezivanje sa dobavljačima i klijentima.
- Pregovaranje o ugovorima sa klijentima, ocenjujući njihove zahteve i obezbeđivanje da li su zadovoljni dogovorenim uslugama(iznetimu u ugovoru ugostiteljstva).
Za kompanije - steknite samopouzdanje u odlučivanju o platama
Pošteno odredite plate zaposlenih. U tome će vam pomoći detaljan izveštaj o platama. Uvek ćete imati pri ruci relevantne podatke o platama.
Najčešći put karijere zaposlenog
Grafikon pokazuje kako zaposleni najčešće napreduju u karijeri. Kliknite na ime pozicije da biste se upoznali sa podacima o platama.
Pozicija Menadžer ugostiteljskog objekta - Turizam, gastronomija, hotelijerstvos na tržištu rada
Ova pozicija
je na rangu plata na
Zastupljenost žena na položaju
Prosečna starost ispitanika u poziciji
531. mesto
Šivač
Tekstilna, kožna, odevna industrija
47 600 - 49 685 RSD
161. mesto
Asistent registracije lekova
Medicina, farmacija, veterina
62 561 - 176 364 RSD
1. mesto
Generalni direktor
Viši menadžment
131 084 - 774 936 RSD
Da li je ovaj opseg plata prevelik?
Prosečnu platu u vašem regionu možete saznati ispunjavanjem kratkog upitnika
Uporedite svoju platu sa drugima.Dobijte detaljne informacije o platama u vašoj zemlji
Pro
Izveštaj o plati za kompaniju
118,80 EUR*
* sa uključenim PDV-om / 99,00 EUR Cena bez PDV
Naručite- Plata na poziciju po regionima*, obrazovanju, praksi, veličini poslovanja
- Ukupna plata i njene komponente* (varijabilna komponenta, provizije, nagrade)
- Distribucija odgovora na platni spisak
- Raspon plata izražen je 1. decilom, 1. kvartilom, medijanom, 3. kvartilom, 9. decilom i prosečnom zaradom.
- Detaljna analiza svih nefinansijskih naknada koje se prate*
- Analiza finansijske koristi* * dostupno kada se koristi regresijski model