Opis radne pozicije
- Primanje, pregled i skladištenje robe za proizvodnju poslastica.
- Priprema širokog spektra polugotovih i gotovih poslastica.
- Rukovanje tehnološkim mašinama i opremom.
- Strogo poštovanje recepata, kvaliteta i kvantiteta korišćenih sastojaka.
- Poštovanje strogih higijenskih standarda i prakse.
- Izvođenje sezonske kontrole kvaliteta proizvoda.
- Sečenje i ukrašavanje gotovih proizvoda i poslastica.
- Prikupljanje uzoraka polugotovih i gotovih proizvoda za potrebe laboratorijske analize.
Za kompanije - steknite samopouzdanje u odlučivanju o platama
Pošteno odredite plate zaposlenih. U tome će vam pomoći detaljan izveštaj o platama. Uvek ćete imati pri ruci relevantne podatke o platama.
Najčešći put karijere zaposlenog
Grafikon pokazuje kako zaposleni najčešće napreduju u karijeri. Kliknite na ime pozicije da biste se upoznali sa podacima o platama.
Pozicija Konditor - Poljoprivreda, industrija hranes na tržištu rada
Ova pozicija
je na rangu plata na
Zastupljenost žena na položaju
Prosečna starost ispitanika u poziciji
531. mesto
Šivač
Tekstilna, kožna, odevna industrija
424 - 442 USD
484. mesto
Specijalista za socijalnu rehabilitaciju
Medicina, farmacija, veterina
1. mesto
Generalni direktor
Viši menadžment
1 167 - 6 899 USD
Da li je ovaj opseg plata prevelik?
Prosečnu platu u vašem regionu možete saznati ispunjavanjem kratkog upitnika
Uporedite svoju platu sa drugima.Dobijte detaljne informacije o platama u vašoj zemlji
Pro
Izveštaj o plati za kompaniju
118,80 EUR*
* sa uključenim PDV-om / 99,00 EUR Cena bez PDV
Naručite- Plata na poziciju po regionima*, obrazovanju, praksi, veličini poslovanja
- Ukupna plata i njene komponente* (varijabilna komponenta, provizije, nagrade)
- Distribucija odgovora na platni spisak
- Raspon plata izražen je 1. decilom, 1. kvartilom, medijanom, 3. kvartilom, 9. decilom i prosečnom zaradom.
- Detaljna analiza svih nefinansijskih naknada koje se prate*
- Analiza finansijske koristi* * dostupno kada se koristi regresijski model